X Kvinde Ltr W Salomon Grå Rød Ultra Udenfor Asfalt Sportssko Stål bordeaux UYww7dq

På lærermenuen præsenteres undervisningsmaterialer og artikler medbeskrivelser, metoder og idéer om globale og interkulturelle emner. En del har vi selv udviklet, en del er overtaget fra bl.a. Mellemfolkeligt Samvirkes undervisningssider, EVAM samt Global.dk. Nogle er gamle materialer men vi har fornyet links og kun bibeholdt dem vi stadig finder inspirerende og anvendelige.

Noget materiale indgår i større samlinger, f.eks. Global Undervisning og Globale temaer til ungdomsuddannelserne. De ligger imidlertid også samlede under Materialesamlinger i lærermenuen.

Anvend søgefunktionen hvis du mangler bestemte emner etc.

Kvinder Sort Til Sandaler Jollie Platform nero Gæt XwqF1q

Materialerne herunder er beregnet for 8-10. klasse. Benyt Søg øverst til højre, hvis du ikke finder det materiale, du leder efter.  Under Links findes derudover henvisninger til en række materialer på andre websites.

Hvad er en flygtning og årsager til flugt ?

Undervisningsforløb om flygtninge, årsager og vilkår. Formålet med materialet er at give nuanceret viden om flygtninges vilkår, rettigheder og årsagerne til deres flugt samt indlevelse og forståelse for deres situation.

Fag: Samfundsfag , historie, dansk ,geografi, filmkundskab

Læs mere: Hvad er en flygtning og årsager til flugt ?

Grønlands historie - en metodeopgave

Opgaven kan bruges som afslutning på et tema om Grønland eller som indledning for at afprøve elevernes forhåndsviden. Metode:Print arket ud- klip det i stykker  med hver bullet på en strimmel. Lad dernæst eleverne i grupper sammensætte den rigtige rækkefølge af strimlerne samt indsætte de anslåede årstal. Klassen gennemgår til sidst den rigtige rækkefølge og de eksakte årstal. Stål Ltr Sportssko Udenfor Kvinde X Asfalt Ultra Grå bordeaux Salomon W Rød Metoden betyder at eleverne får et sikrere overblik over historiens faser og husker udviklingen bedre.

Asfalt Ultra Rød Sportssko Udenfor bordeaux Kvinde X Salomon Grå Stål W Ltr  af Ellen Farr

Svarene findes nederst.

Læs mere: Grønlands historie - en metodeopgave

Asfalt W Sportssko Ultra Salomon Stål Udenfor bordeaux Ltr Kvinde Rød Grå X Klima- undervisningsideer til overbygning

Asfalt bordeaux Grå Stål Ultra Rød W Ltr Udenfor Kvinde Salomon X Sportssko Inspiration til at arbejde med klima

ideer samlet af Lone Kaplan og Ellen Farr

Læs mere: Klima- undervisningsideer til overbygning

Tema om Gadebørn

Dette materiale om gadebørn i forskellige lande kan benyttes til projektarbejde eller tematisk forløb i samfundsfag, geografi eller dansk.

Læs mere: Tema om Gadebørn